Chinees Advanced / Dim Sum workshop

Bent u al reeds bekend met de Chinese basiskeuken? Maar bent u nieuwsgierig naar andere authentieke gerechten?
Dan is deze kookworkshop zeker geschikt voor u! Wij zullen nu een stapje verder gaan dan de workshop Chinese basiskeuken en u meer laten verdiepen in andere Chinese kooktechnieken.

U kunt voor een complete Dim Sum (Chinese gestoomde en gebakken hapjes) workshop kiezen of voor een workshop met authentieke gerechten, zoals Drunken Chicken, gestoomde vis, krokant geroosterde of boterzacht gestoofde buikspek of bijvoorbeeld een gezonde Chinese kruidensoep…

Voor de avontuurlijke koks en eters bieden we een workshop “van kop tot staart” aan, waarbij we focussen op de bijzondere lekkere en vergeten onderdelen van vlees en vis, zoals gestoofde kippenklauwen in pittige saus, gestoomde vis met kop en staart en knapperige varkensoren.

Niets is te gek, wat u graag zou willen leren koken, kunt u gerust aan ons doorgeven, zodat wij een uniek menu naar wens voor u kunnen samenstellen.

Deze workshop bieden we voor open inschrijvingen op onderstaande data en voor vanaf 2 deelnemers op afspraak aan. Kosten voor de Chinees Advanced workshop zijn vanaf € 60,- per persoon.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

Beschikbare data voor open inschrijvingen:

Dim Sum workshop:
Zaterdag 18 mei 2019 om 15:00
Zaterdag 22 juni 2019 om 15:00

Chinees Advanced workshop:
Zaterdag 15 juni 2019 om 15:00
Zaterdag 29 juni 2019 om 18:00

Mail of bel ons gerust voor aanvragen voor privé workshops voor bovenstaande of andere dagen en tijden!

NB: Onder voorbehoud van beschikbaarheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Comments are closed.