Private Chefs & Dinner - Het Zesde Geluk

Private Chefs & Dinner

Het Zesde Geluk is gespecialiseerd in dinner parties op locatie. Wij verzorgen alle soorten diners voor besloten gezelschappen. Natuurlijk kunt u met uw gasten of zakenrelaties naar een restaurant, maar wat is er leuker dan gasten in een informele omgeving uit te nodigen met een heerlijk vers zelfgemaakt diner en uw eigen chefkok. En u hoeft er zelf niets voor te doen. Geen voorbereiding, alles staat klaar als u met uw gasten arriveert en het fijnste is aan het einde van de avond hoeft u zelf niets op te ruimen.

Van orientaals tot “totally over the top” en alles daar tussen in. Naast onze eigen kookstudio hebben wij goede samenwerkingen met diverse bijzondere lokaties in de regio Rotterdam.

U kunt ons echter ook bij u thuis laten langskomen. Wij verzorgen uw diner dan tot in de puntjes. Er wordt live gekookt, de gerechten worden uitgeserveerd met een vriendelijke uitleg en de keuken wordt keurig netjes achtergelaten. Om het feest compleet te maken kiezen wij voor u een passende wijn en/of Chinese thee bij elke gang. Alles wordt in overleg en op maat met u samengesteld. Ook een diner op lokatie is bespreekbaar.

Comments are closed.