top of page

Over ons

 

In september 2012 startte dit nieuwe concept aan de 1e Middellandstraat (op de verlengde van de West-Kruiskade) in Rotterdam met als doel verschillende internationale culturen met elkaar te laten kennismaken door middel van samen koken en samen eten. Sinds maart 2019 zijn we verhuisd naar Oostzeedijk Beneden 99. Hier delen we graag de geheime recepten van verschillende exotische en mediterrane wereldkeukens en onze verhalen met je.

 

​​Jinai Looi -

 

Jinai Looi 雷仁愛 is geboren in Singapore, maar getogen Rotterdamse. Het koken zit echt in de familie. Haar vader is werkzaam als demonstratie kok en haar broer Hao-En is meester-kok. Op haar 6e kookte ze stiekem toen haar moeder niet thuis was haar eerste gerecht: gepaneerde aubergine, wat ze toevallig op TV zag en het haar wel lekker leek. Sindsdien is ze niet meer gestopt met koken en experimenteren van smaken, geuren en kleuren. Ze is een creatieve duizendpoot en o.a. werkzaam als lifestyle designer, chef, docent en ondernemer. Haar creativiteit uit ze in diverse vormen zoals architectuur, kunst, muziek, fotografie en fooddesign.

Samen met het Team van Het Zesde Geluk verzorgt ze diverse internationale kookworkshops

(van authentiek Griekse tot en met de verfijnde Aziatische keuken) en bijzondere catering voor particulieren en bedrijven.

“The only thing she likes better than talking about food is eating!”

bottom of page