top of page

Kookworkshops & Catering

Voor kookworkshops en voor het verzorgen van een catering ben je bij Het Zesde Geluk aan het juiste adres. We ontvangen je graag voor een kookworkshop of een event tot maximaal 16 deelnemers bij ons in de kookstudio. Een andere mogelijkheid is een kookworkshop of catering aan huis in je eigen keuken of op kantoor. Voor grotere gezelschappen hebben we goede samenwerkingen met andere locaties in de regio Rotterdam. 

Een kookworkshop is leerzaam, interactief en veel leuker dan gewoon uit eten. Samen koken doet iets bijzonders met een groep en maakt dat mensen makkelijker met elkaar in contact komen. Daarom zijn onze kookworkshops ook zeer geschikt als onderdeel van een teambuilding-, klant- of partnerdag.
 

We bieden Chinese, Aziatische en internationale kookworkshops aan voor volwassenen en kinderen, voor beginners, gevorderden en professionals, voor particulieren en voor bedrijven.

 

Je kan je ook individueel opgeven voor de kookworkshops op zaterdag (voor open inschrijvingen). Klik hier of zie hieronder voor beschikbare data en mogelijkheden.
 

Voor een privé/besloten workshop (vanaf 1 persoon) worden de kookworkshops op afspraak gegeven.
Alle dagen tot maart 2023 zijn voor privé workshops helemaal vol.
Eerst beschikbare doordeweekse dag is 7 maart 2023 en eerst beschikbare zaterdag is 9 september 2023.
Mail of bel ons gerust voor aanvragen voor beschikbare dagen en tijden!

Als vegetariër of veganist kan je je ook inschrijven voor alle workshops, die we aanbieden.
Verder houden we graag rekening met je voedselrestricties en allergieën, als je deze per mail aangeeft.

Meld je online aan of neem contact met ons op.

Online reserveren